info@amykouwenhoven.nl

+31 (0) 6 28611476

Kerk van Bret 

Kastrupstraat 11D

Amsterdam

Alle prijzen op mijn website zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen. 

volg

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

Waarom gaan?

May 28, 2019

 

Eens per jaar zijn de Bruidsfotoawards. Ik ben dit jaar niet genomineerd, maar Floor wel! Ik heb gevraagd of ik mee mocht en dat vond ze gezellig. Naar een awardshow gaan terwijl je niet bent genomineerd zou ik een paar jaar geleden niet overwegen. Nu wel. Ik vond het voorheen vervelend om geconfronteerd te worden met 'meer succesvolle' collega's en wat had ik er nog bij te winnen om daarbij te zijn?

Nu zit ik er heel anders in. Ik geniet van het geluk van anderen. Ik vind wat ik doe net zo goed en mijn klanten zijn altijd blij met wat ik lever. Ik weet dat dit is waar het om draait. Ik heb leuke mensen ontmoet en ben geïnspireerd om gewoon door te blijven gaan. Lekker op mijn manier, met klanten die mijn manier waarderen. 
Floor heeft niet gewonnen, maar ik ben wel trots op haar nominatie. Ook zij is een topper! 
Ook ik ben van mening dat het in deze social, happy de pappie, mediatijd, belangrijk is om dit soort waardevolle dingen te blijven delen. Dan maar cliché. ♥️

 

 

Share on Facebook
Please reload

POSTS DIE JE MISSCHIEN OOK ZOU WILLEN ZIEN

28 May 2019

6 Oct 2018

2 Jul 2018

24 Mar 2018

22 Dec 2017

Please reload

ARCHIEF