info@amykouwenhoven.nl

+31 (0) 6 28611476

Kerk van Bret 

Kastrupstraat 11D

Amsterdam

Alle prijzen op mijn website zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen. 

volg

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

Ik zoek fans en volgers!

January 21, 2019

 

Ik heb een nieuw instagram-account. Het heet bankjesvanamsterdam. Ik ga er vanaf nu elke week een foto met een verhaal delen. Ik zou het leuk vinden als je me gaat volgen, je mijn nieuwste fan wordt! 

 

Deze foto is de eerste die ik heb gepost. Het is de start van mijn fascinatie voor het bankjesleven geweest. Lees er meer over op instagram en volg me voor nog veel meer leuke, grappige, blije, foto's met soms een verhaal en soms ook gewoon niet. 

 

Uiteraard mag je dit bericht ook delen!

 

www.instagram.com/bankjesvanamsterdam/

 

 

Share on Facebook
Please reload

POSTS DIE JE MISSCHIEN OOK ZOU WILLEN ZIEN

28 May 2019

6 Oct 2018

2 Jul 2018

24 Mar 2018

22 Dec 2017

Please reload

ARCHIEF