info@amykouwenhoven.nl

+31 (0) 6 28611476

Kerk van Bret 

Kastrupstraat 11D

Amsterdam

Alle prijzen op mijn website zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen. 

volg

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

Tjerk & Joyce

March 24, 2018

Dit beloofde een mooie dag te worden, alleen al door de locaties die op het programma stonden. Het Lloyd hotel, By Qunis en Het Pompstation in Amsterdam. Allemaal locaties die druipen van de historie. Voor een fotograaf altijd een cadeautje. Maar het ging nog verder. Tjerk huurde een barber in, alle locaties werden gestyled door Ninaweddings en Edenique en de emoties vlogen je voortdurend om de oren, met als hoogtepunt de film die tijdens het diner werd vertoond. Als ik die foto's nu terugzie, krijg ik nog steeds tranen in mijn ogen. 

 

 

Share on Facebook
Please reload

POSTS DIE JE MISSCHIEN OOK ZOU WILLEN ZIEN

28 May 2019

6 Oct 2018

2 Jul 2018

24 Mar 2018