volg

info@amykouwenhoven.nl

+31 (0) 6 28611476

Kerk van Bret 

Kastrupstraat 11D

Amsterdam

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

Alle prijzen op mijn website zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen. 

Stephan & Melle

July 2, 2018

Stephan en Melle trouwen dubbel. Op maandag voor de wet en op vrijdag voor het feest. Ze trouwen dubbel want ze eten wel twee keer taart, Melle draagt twee verschillende jurken, er wordt twee keer uitgebreid gegeten met in beide gevallen veel familie en vrienden erbij. 

 

De stad Amsterdam, met al haar moois, een salonboot door de grachten, struinen door de stad voor mooie foto's, eten bij het prachtige restaurant de Plantage naast Artis. En dan op vrijdag het trouwfeest op de hei! 

 

Ik heb door dit dubbele trouwfeest zo intensief contact gehad met Melle dat ik in juli een week heb omgedoopt tot Melleweek. Mijn week stond in het teken van Melle. Mooie Melle met haar mooie man en hun nog veel mooiere, inspirerende verhaal. 

 

-maandag-

-vrijdag- 

 

 

Share on Facebook
Please reload

POSTS DIE JE MISSCHIEN OOK ZOU WILLEN ZIEN

28 May 2019

6 Oct 2018

2 Jul 2018

24 Mar 2018

22 Dec 2017