info@amykouwenhoven.nl

+31 (0) 6 28611476

Kerk van Bret 

Kastrupstraat 11D

Amsterdam

Alle prijzen op mijn website zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen. 

volg

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

Helaas geen Award

December 13, 2017

Helaas, weer geen geluk. Ik heb geprobeerd een Masters of Wedding Photography NL, Be & Lux te winnen maar met deze foto's heb ik de jury niet weten te pakken. Ik blijf proberen hoor, ik hou vol. Ondertussen verspreid ik de beelden dan maar onder jullie. Wat is jullie favoriet? En als je nog wat tijd over hebt, kijk dan toch even naar de winnaars van de Masters van dit seizoen. Er zitten prachtige dingen tussen! En als je dan een bruidsfotograaf zoekt, dan kom je weer terug naar mijn website ;)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

POSTS DIE JE MISSCHIEN OOK ZOU WILLEN ZIEN

28 May 2019

6 Oct 2018

2 Jul 2018

24 Mar 2018