info@amykouwenhoven.nl

+31 (0) 6 28611476

Kerk van Bret 

Kastrupstraat 11D

Amsterdam

Alle prijzen op mijn website zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen. 

volg

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

Doe niet te moeilijk!

June 12, 2017

Als je gaat trouwen en je bent druk op zoek naar mensen die je kunnen helpen je te voorzien van alles wat je nodig hebt dan kun je naar een verzamelsite gaan als The Perfect Wedding. Je kan ook even op mijn website kijken bij AMY. Ik ben bezig een lijst op te bouwen met allemaal leuke mensen om mij heen die zich vol passie inzetten voor hun werk en om jouw te helpen je dag nog mooier te maken. 

 

Deze week toegevoegd Saskia Post van Gumsticks.nl. Net als Karolien Rijksen een zeer getalenteerd vormgever. Ze maakt graag een trouwkaart voor jullie met een origineel logo, of een save the date, bijpassende menukaarten, naamkaartjes, bedankkaartjes, noem het maar op!  

 

 

Share on Facebook
Please reload

POSTS DIE JE MISSCHIEN OOK ZOU WILLEN ZIEN

28 May 2019

6 Oct 2018

2 Jul 2018

24 Mar 2018

22 Dec 2017

Please reload

ARCHIEF