• Amy Kouwenhoven

Ik zoek fans en volgers!


Ik heb een nieuw instagram-account. Het heet bankjesvanamsterdam. Ik ga er vanaf nu elke week een foto met een verhaal delen. Ik zou het leuk vinden als je me gaat volgen, je mijn nieuwste fan wordt!

Deze foto is de eerste die ik heb gepost. Het is de start van mijn fascinatie voor het bankjesleven geweest. Lees er meer over op instagram en volg me voor nog veel meer leuke, grappige, blije, foto's met soms een verhaal en soms ook gewoon niet.

Uiteraard mag je dit bericht ook delen!

www.instagram.com/bankjesvanamsterdam/


33 keer bekeken

info@amykouwenhoven.nl

+31 (0) 6 28611476

Waterlinie 32

Muiden

Alle prijzen op mijn website zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen. 

volg

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon